Bel snel  020-4976834 van 9 tot 18u Whats App: 06-11122180 of 06-54664447 Bel snel  020-4976834 (9 tot 18u) Facebook
www.idance.nl
Vraag offerte aan
11-07-2020

Wat is iDance dat is Super

Wat is iDance?
Het "Machine Dance" Multiplayer concept is een origineel idee van Positive Gaming uit Noorwegen. 

Het is gemaakt en ontworpen voor jong en ouderen jongeren bijvoorbeeld op school, fitness maar natuurlijk in de videospeelhallen komen wij dit systeem tegen, de inzetbaarheid van dit spel is zeer breed denk bijvoorbeeld eens als mindsetter tijdens een vergadering en of bespreking. Het I-Dance spelersysteem biedt dansplezier voor maximaal 32 mensen die tegelijk kunnen spelen tegen elkaar in drie verschillende niveaus.Het I-Dance speelsysteem geeft mensen een uitdagende groep work-out.

Het traint de mensen hun uithoudingsvermogen en geeft een hele nieuwe kijk op bewegen met muziek. Al spelend train je dus je gehele lichaam en geest. Zeer eenvoudig en we kunnen het allemaal leren, het is gewoon hartstikke leuk. I-Dance biedt voor iedere speler wat wils, want hoe ver je ook met de game bent qua niveau je raakt niet uitgekeken. Kortom het biedt een totale work-out aan in de vorm van een game waarbij 32 mensen tegen elkaar kunnen spelen.

Wat biedt iDance U?
Het spel kent een hoog fun gehalte die ook een competitie element heeft en werkt positief in dit geval, en is geschikt bevonden voor zowel jong als oudere jongeren.
Het is tevens een fitness activiteit omdat je intensief bezig bent met  de game en je zal meemaken en ervaren als een workout.Is het een sport?

Jazeker dit is een game die valt onder de term sport games, en bijvoorbeeld geschikt is voor tijdens de gymles,
fitness en work-out maar kan voor veel meer verschillende doeleinde worden ingezet.

Bent u opzoek naar een leuke invulling van de Sport schooldag of een schoolfeest, en zoekt u echt iets anders?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Klik hier voor een prijsopgave en of meer informatie !